044 771 8202 info@prokalenteri.fi

Serviplan Oy reissutyövoiman hallinta

Onnistumisia yhdessä asiakkaan kanssa

  • Date: 2019
  • Client: Serviplan Oy
  • Project Type: Pilvipalvelukokonaisuus

Asiakastarina Serviplan Oy

Serviplan on teollisuuden kunnossapitoon ja asennustöihin erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat paperi-, sellu- ja puunjalostusteollisuuden yritykset sekä voimalaitokset. Serviplan käyttää PROKalenteri -älysovellusta matkatyövoiman organisointiin. Toimitusjohtaja Antti Havukainen kertoo, että sovelluksen avulla työntekijähallinta on vaivatonta ja helppokäyttöistä mobiilisovellusta voi käyttää myös viestintätyökaluna. Taloushallinnon näkökulmastakin pois jää monta turhaa työvaihetta, mikä säästää niin aikaa, vaivaa kuin hermojakin.

Aina mukana kulkeva helppokäyttöinen sovellus on helpottanut merkittävästi työkeikkojen hoitamista. Ennen PROKalenterin käyttöönottoa työkeikkaan valmistautuminen vei huomattavan paljon aikaa. Työkeikalle tarvittavan tiimin kokoaminen ja ohjeistaminen tapahtui paljolti puhelujen avulla, mikä oli aikaa vievää ja työlästä. PROKalenterin avulla työkeikat on ollut mahdollista miehittää jopa ilman yhtään puhelua.

PROKalenterin käyttöönoton myötä Serviplanin työntekijät saavat tiedon tulevista työkeikoista älysovelluksen kautta suoraan omaan puhelimeensa. Kun työntekijä on ilmoittanut itsensä työkeikalle mukaan, hän saa sovelluksen kautta tarvittavat tiedot työtehtävään valmistautumista varten. Työntekijän tarvitsema työtehtäväkohtainen ohjeistus löytyy aina sovelluksesta, millä varmistetaan, että kaikilla työkeikalle osallistuvilla työntekijöillä on tarvittavat tiedot.

Myös työntekijät ovat antaneet hyvää palautetta PROKalenterista työvälineenä. Sovellus on helpottanut tuntiraportointia merkittävästi. Asioita ei tarvitse jälkikäteen yrittää muistaa, kun raportointi tapahtuu reaaliajassa. Lisäksi tallennetut tiedot jäävät työntekijälle arkistoon, johon hänen on helppo myöhemmin palata tarvittaessa.

Palkkahallinnon osalta PROKalenteri on nopeuttanut ja helpottanut työtä todella paljon. Aiemmin jokaiselta työkeikalta tuli valtava määrä paperia, joihin palkkahallinnon tarvitsemat tiedot oli kirjattu. PROKalenteri on vähentänyt tämän paperimäärän käytännössä nollaan. Nyt kaikki tarvittava tieto löytyy yhdestä paikasta. Tietojen kirjaaminen sovellukseen reaaliajassa on myös poistanut sen, että tietoja joutuisi odottelemaan tai papereita häviäisi matkalla. Nyt laskutus ja palkkahallinto yhdistyvät sujuvasti, kun keikkojen tiedot on helppo poimia sovelluksesta. Toimitusjohtaja Antti Havukainen suosittelee PROKalenteria myös muille teollisuuspuolen toimijoille, joilla on keikkatyöntekijöitä.

Tällaista järjestelmää ei ole ollut. Vaikka oli haettu pitkän aikaa ei löytynyt sellaista mikä passaisi teollisuuden hoitoon. Nyt kaikki keikat hoidetaan tämän avulla. 

Antti Havukainen

Helpottanut tosi paljon toimiston työtä. Paperin määrä on nolla – ennen ihan hirveä määrä jokaiselta keikalta, odoteltiin lippuja ja lappuja. Laskutus ja palkkahallinto yhdistyy tosi näppärästi. Reaaliaikaisuus helpottaa. 

Laikki tiedot mitä tarvitsee päivittäin löytyy yhdestä paikasta. Yksi sovellus työntekijöillä ja selkeä ohjeistus. Turhat kyselyt ovat jääneet pois, puhelinliikenne jäänyt pois ja kaikilla tiedot ovat kännykässä tallessa.

Silva Havukainen

Soita: 044 771 8202

Tarjouspyynnöt / lisätiedot

Lähetä viesti

Merkittävää ajansäästöä ja tuottavuuden kasvua

Helppokäyttöinen älysovellus, jonka avulla säästät merkittävästi aikaa reissutyövoiman hallinnasta, mikä mahdollistaa myös entistä useamman toimeksiannon vastaanottamisen.

Sovellus reissutyövoiman hallintaan teollisuuteen palveluita tuottavien yritysten tarpeisiin

Tarjoamme pilvipalveluratkaisua reissutyövoimanhallintaan. Olemme erikoistuneet teollisuuteen palveluita tuottavien yritysten tarpeisiin ja koko ratkaisu rakentuu tältä pohjalta.

Työvoimanhallinnan ratkaisu aina mukanasi

Sinulla on aina ajantasainen tieto saatavilla missä ikinä liikutkin. Sovellus toimii eri selaimilla ja kaikilla laitteilla. Suunniteltu toimimaan älypuhelimella.